Koti meren rannalla

Ainutlaatuinen mahdollisuus nauttia merinäköalasta omassa kodissa.

Uusi rakennus ympäristöineen mahdollistaa ranta-alueen kehittymisen.

Kuvat ovat taiteilijan havainnekuvia.

Ett hem vid havet

Unik möjlighet att njuta av havsutsikten från ditt eget hem.

Den nya byggnaden med omgivning gör det möjligt att utveckla strandområdet.

Rantabulevardi

Yhtenäinen rantaraitti yhdistää niin yliopistoja, museoita kuin useita ravintoloita, kalakauppaa, kanootin vuokrausta, jäätelökioskeja unohtamatta, johdatellen kulkijaa aurinkoisessa Vaasassa rantapuistojen ja veden äärellä.

Strandboulevarden

Ett enhetligt strandstråk förenar såväl universiteten och museerna som flera restauranger, en fiskaffär, kanotuthyrning och glasskiosker. Längs stråket kan du ströva genom Vasas soliga strandparker och längs med vattenbrynet.

Liity postituslistalle ja pysyt ajantasalla

Anslut dig till vår e-postlista för att hålla dig uppdaterad

Contact Form

”Katse kaupunginselälle”

Vaasan parhaalle paikalle meren rannalle, rakennetaan modernin skandinaavinen 12 kerroksinen asuin- ja liikerakennus. Asuntojen kohdalla on keskitytty valoisuuteen, suuriin lasipintoihin ja asuntojen muunneltavuuteen. Jokaisen asunnon yhteyteen sijoittuu suuri lasitetuttu parveke ja kustakin asunnosta avautuu upeat maisemat merelle. Strandgatan no:1 luo erinomaiset edellytykset rauhalliselle asumiselle meren rannalla Vaasan keskustassa.

På Vasas paradplats, precis intill strandkanten, byggs ett modernt bostads- och affärshus i 12 våningar. Vid planeringen av bostäderna har vi fokuserat på att skapa ljusa bostäder med stora fönsterpartier, samt en planlösning som lätt kan modifieras enligt önskemål. Varje bostad omges av en generös inglasad terrass och från samtliga bostäder har man fantastisk havsutsikt. Strandgatan No.1 är ett boende för dig som söker ett lugnt boende precis intill vattnet i centrum av Vasa.

Vaasan Museonrannan arkkitehtuurikutsukilpailu on päättynyt ja voittaja ratkennut

Kilpailun voitti Sigge Arkkitehdit Oy:n työryhmä ehdotuksellaan ”Strandgatan No.1”, joka perustuu yhteen selkeään 12-kerroksiseen, tiilijulkisivuiseen rakennusmassaan, joka muodostaa parin vanhalle myllyn elevaattoritornille. Asuinrakennusosa liittyy luontevasti maantasoon kaksikerroksisella katutilaa rajaavalla koko tontin täyttävällä jalustaosalla.

Tuomariston mielestä ehdotus ”Strandgatan No.1” täytti parhaiten kilpailuohjelman tavoitteet ja tuomaristo päätti yksimielisesti asettaa sen ensimmäiselle sijalle. Kilpailun tuomaristoon kuuluivat FinCap Oy:n edustajina Jarmo Kuusela, Raimo Virtanen ja Sami Rintamäki sekä Vaasan kaupungin edustajina Päivi Korkealaakso, Paula Frank ja Petur Eklund. Suomen arkkitehtiliiton nimeämänä tuomarina kilpailussa toimi Tuukka Vuori.

Arkitekttävlingen för Museistranden i Vasa är avgjord
 

Arbetsgruppen Sigge Arkitekter Ab gick segrande ur tävlingen med sitt bidrag ”Strandgatan No.1” som består av en enhetlig byggnadsmassa i 12 våningar med tegelfasad. Byggnaden bildar ett par till elevatortornen på den gamla kvarnen. Bostadsbyggnadsdelen annekteras naturligt med hjälp av en sockel i två nivåer som täcker hela tomten och avgränsar gatuområdet.

Enligt juryn uppfyllde bidraget ”Strandgatan No.1” bäst kriterierna för tävlingsprogrammet och juryn utsåg enhälligt bidraget till första plats. Tävlingsjuryn bestod av representanterna för FinCap Oy Jarmo Kuusela, Raimo Virtanen och Sami Rintamäki samt representanterna för Vasa stad Päivi Korkealaakso, Paula Frank och Petur Eklund. Finlands Arkitektförbund rf utsåg Tuukka Vuori till tävlingsdomare.